Skånetrafiken nyheter

Nyhetsarkiv – Skånetrafiken

Skånetrafiken-Nyhetsarkiv

I helgen ställdes flera tåg och bussar in på grund av vädervarning. Det här gäller för dig som ansöker om förseningsersättning. Publicerad 2023-02-20. Sportlov.

Se alla Skånetrafikens nyheter.

Skånetrafiken-Kollektivtrafik i Skåne – Res med oss

Upptäck kollektivtrafiken i Skåne. Res hållbart och med lätthet runt i Skåne med våra tåg, bussar, spårvagnar och serviceresefordon.

Upptäck kollektivtrafiken i Skåne. Res hållbart och med lätthet runt i Skåne med våra tåg, bussar, spårvagnar och serviceresefordon. Tillsammans ger vi Skåne skjuts!

Skånetrafiken – Aftonbladet

Skånetrafiken

Följ de senaste nyheterna om Skånetrafiken. Här nedan har vi samlat nyhetsartiklar, tv-klipp, krönikor och mycket mer om Skånetrafiken. Skånetrafiken.

Skånetrafiken – Senaste nyheterna – Expressen

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne, Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med …

Skånetrafiken | Nyhetsarkiv – Mynewsdesk

Skånetrafiken | Nyhetsarkiv

Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Skånetrafiken är: Kollektivtrafik, SL, … Svenska Dagbladet – Sveriges kvalitetssajt för nyheter.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne, Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra 14 000 dagliga turer med buss och tåg samt 5 500 serviceresor –till jobbet, familjen o

Skånetrafiken – SvD

för 6 dagar sedan — Skånetrafiken godtar DO:s beslut fullt ut. – Vi har brustit, säger Hans Engleson som är affärsområdeschef för tågen. Foto: SVT/Lars Dareberg …

Beslut: Skånetrafiken höjer biljettpriserna kraftigt

Beslut: Skånetrafiken höjer biljettpriserna kraftigt | SVT Nyheter

Larm om utbrett missbruk inom Skånetrafiken. Flera tidigare anställda på Skånetrafikens avdelning för serviceresor, där bokningar och trafikledning sköts, …

Skånetrafikens biljetter på bussar och tåg blir upp till tio procent dyrare från den första februari. Beslutet togs på fredagen.

Skånetrafiken: ”Vi har brustit och godtar beslutet”

Skånetrafiken: ”Vi har brustit och godtar beslutet” | SVT Nyheter

På vissa av Skånetrafikens busslinjer kan passagerarna välja att gå på via bakdörrarna, där man inte behöver visa sin biljett för chauffören.

– Vi har tagit del av DO:s beslut och vi godtar det fullt ut. Vi beklagar det som hände.Det säger Hans Engleson som är affärsområdeschef för tågen hos Skånetrafiken i en kommentar till DO:s utlåtande.

Skånetrafiken – Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Alla nyheter. Alla perspektiv.

Skånetrafiken sätter nu in fler… – SVT Nyheter Helsingborg

Keywords: skånetrafiken nyheter